Matches in Stad Gent for { ?s ?p In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott. ?g. }
- 2023-01-06T17:42:23.945Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T17:42:48.954Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:08:50.821Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:22:07.983Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:29:48.865Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:37:18.387Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:43:56.943Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:47:11.351Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:47:16.353Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:01:54.162Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:04:32.096Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:04:42.100Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:04:52.104Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:04:57.105Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:05:03.165Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:05:18.172Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:06:29.208Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:06:34.210Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:07:00.313Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:07:10.316Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:07:15.318Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:07:20.320Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:07:25.323Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:08:32.646Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:08:47.652Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:08:52.654Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:08:57.656Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:09:38.788Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:09:43.790Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:10:03.796Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:10:09.916Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:10:14.918Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:10:19.919Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:10:24.920Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:10:29.922Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:10:39.925Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:10:44.927Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:10:49.930Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:10:54.932Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:11:00.938Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:11:05.940Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:11:10.942Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:11:15.944Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:11:25.947Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:11:30.951Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:11:35.952Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:11:40.955Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:11:45.957Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:11:51.926Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:11:56.928Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:12:06.932Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:12:11.933Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:24:48.104Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:25:23.118Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:25:54.225Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:28:42.522Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:28:47.524Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:28:53.648Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:28:58.648Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:29:03.650Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:29:13.655Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:29:18.656Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:29:23.657Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:31:26.871Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:31:31.872Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:31:36.874Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:31:41.875Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:31:46.877Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:31:51.879Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:31:56.880Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:32:01.882Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:32:06.883Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:32:11.886Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:32:18.064Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:32:23.065Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:32:28.067Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:32:33.069Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:32:38.071Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:32:43.072Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:32:53.076Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:32:58.079Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:34:17.935Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:34:17.955Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:34:20.365Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:34:35.372Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:34:45.381Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:35:31.490Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:35:42.588Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:35:52.592Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:36:02.599Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:36:12.602Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:36:17.605Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:36:27.608Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:36:33.643Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:36:48.648Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:36:58.653Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:37:03.655Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:37:08.657Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:37:13.662Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:37:18.664Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote, glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.