Matches in Stad Gent for { ?s ?p In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott. ?g. }
Showing items 1 to 64 of
64
with 100 items per page.
- 2023-01-06T20:01:39.156Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:01:44.157Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:01:49.161Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:03:56.104Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:06:55.311Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:10:34.923Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:11:20.945Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:29:28.659Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:33:03.081Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:57:38.871Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:45:13.108Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:45:18.110Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:47:21.354Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:56:01.894Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:01:13.163Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:01:18.167Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:01:28.171Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:01:33.172Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:06:45.306Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:06:50.308Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:12:52.974Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:14:04.123Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:14:09.126Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:15:16.364Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:18:24.577Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:19:51.591Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:23:20.893Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:24:53.107Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:26:25.299Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:43:23.271Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:44:44.367Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:51:54.608Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:54:12.193Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T21:16:47.501Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:14:30.152Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:14:35.153Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:41:46.050Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:42:37.109Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:46:26.426Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:53:25.914Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T18:32:32.865Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:44:26.953Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:45:23.112Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T19:45:44.175Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:00:17.161Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:01:23.169Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:17:08.551Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:20:16.601Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:21:53.753Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:23:35.900Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:25:39.221Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:27:11.412Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:27:56.430Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:30:14.722Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:30:35.766Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:33:39.185Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:34:56.477Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:36:22.607Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:38:41.011Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:39:52.343Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:41:51.053Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:45:40.482Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T20:50:17.233Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.
- 2023-01-06T22:11:34.915Z P3_has_note "In 1997-1998 maakte Pieter Stockmans de installatie ‘Met dertien aan tafel’ voor het Museum voor Sierkunst. De installatie is een servies voor dertien mensen. Het bestaat uit 755 stukken in porselein en kristalglas en combineert industrieel vervaardigd serviesgoed en ambachtelijke producten in een artistiek werk. Het dertiende exemplaar van een serviesonderdeel onderscheidt zich in kleur, decoratie of vorm. Het servies ‘Modus Vivendi’ uit 1992 vormde het uitgangspunt voor de installatie. Daarnaast gebruikte Stockmans onder meer onderdelen van het servies ‘Expression’ en tafelgerei ontworpen voor de Duitse juwelenfabrikant Niessing. Sommige porseleinen onderdelen werden uitgevoerd in het eigen atelier van Pieter Stockmans in Genk, andere in de Duitse porseleinfabriek Weimar Porzellan. Royal Leerdam Crystal vervaardigde de glazen objecten. Kort na de aankoop stelde het museum ‘Met dertien aan tafel’ tentoon in ‘Op mens en maat. Tweede Triënnale voor Vormgeving in Vlaanderen’ (1998-1999). Een selectie uit de 755 objecten stond opgesteld op een grote glazen tafel. Het serviesgoed van Pieter Stockmans werd er gecombineerd met het bestek 733 van Carl Pott." dmg.